Ireen van Eck

Uitvaartverzorger

Mijn antwoord is “Ja”. Wat is uw vraag?

We worden geboren en we gaan sterven. Dat is een gegeven. Hoe mooi is het dan om het afscheid een weerspiegeling te laten zijn van alles wat daartussen is gebeurd? Een afscheid dat past bij de overledene en bij de familie. De mogelijkheden zijn groot en graag vertel ik dat aan de mensen met wie ik om de tafel mag zitten. Je kunt namelijk pas keuzes maken wanneer je weet wat er te kiezen valt. Uit eigen ervaring (helaas) weet ik hoe belangrijk het is om als uitvaartverzorger tussen de regels door te lezen en ook datgene te horen wat er niet wordt gezegd. Een afscheid is voor altijd en je kunt het niet meer over doen. Graag neem ik jullie stap voor stap mee. Op weg naar een onvergetelijk afscheid van jullie dierbare.

Mijn antwoord is ‘ja’
Wat is uw vraag?

Ireen van Eck

Uitvaartverzorger

Ireen van Eck
Goemans uitvaartzorg
Dementievriendelijke_uitvaartverzorger_Ireen-van-Eck

Dementievriendelijke uitvaartverzorger

Een dementievriendelijke uitvaart is een uitvaart waarbij rekening wordt gehouden met nabestaanden met dementie.

Met de juiste begeleiding is het mogelijk om een gepast afscheid te organiseren waarbij recht wordt gedaan aan alle betrokken nabestaanden. Dit kan de gehele uitvaart betreffen of een persoonlijk intiem moment.

Ireen van Eck heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van uitvaarten met speciale aandacht voor mensen met dementie. Wil je meer weten over dementievriendelijke uitvaarten, neem dan vrijblijvend contact op met Ireen.

Lees meer
Goemans uitvaartzorg

Neem contact op met Ireen

Mocht je meer willen weten over Ireen of over het regelen van een uitvaart in de toekomst kun je een vrijblijvende afspraak maken.

Ireen komt graag bij je op de koffie om je wensen bespreekbaar te maken. Op een laagdrempelige manier de mogelijkheden bespreken, dat is een zorg minder voor later!

AANVRAGEN
voorbespreking

Ervaringen

Ervaringen

9.2

Onze klantwaardering

Ontdek meer
Goemans uitvaartzorg
Moeder werd op handen gedragen

Moeder werd op handen gedragen

2 februari 2023

Natuurlijk is mijn antwoord ja, wanneer mijn collega vraagt of ik de uitvaart wil verzorgen. Het voelt als een eer voor me.

Lees meer
Film opgenomen in samenwerking met Dichterbij

Film opgenomen in samenwerking met Dichterbij

15 november 2022

Dichterbij is een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking.

Lees meer
Trots op het zorgteam

Trots op het zorgteam

06 APRIL 2023

Zijn er woorden voor wanneer je aan je zoon moet vertellen dat zijn rots in de branding, zijn grote voorbeeld, zijn maatje, zijn vader gaat overlijden? Hoe moet je dat gaan vertellen?

Lees meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring