Ireen van Eck

Uitvaartverzorger

Mijn antwoord is “Ja”. Wat is uw vraag?

We worden geboren en we gaan sterven. Dat is een gegeven. Hoe mooi is het dan om het afscheid een weerspiegeling te laten zijn van alles wat daartussen is gebeurd? Een afscheid dat past bij de overledene en bij de familie. De mogelijkheden zijn groot en graag vertel ik dat aan de mensen met wie ik om de tafel mag zitten. Je kunt namelijk pas keuzes maken wanneer je weet wat er te kiezen valt. Uit eigen ervaring (helaas) weet ik hoe belangrijk het is om als uitvaartverzorger tussen de regels door te lezen en ook datgene te horen wat er niet wordt gezegd. Een afscheid is voor altijd en je kunt het niet meer over doen. Graag neem ik jullie stap voor stap mee. Op weg naar een onvergetelijk afscheid van jullie dierbare.

Mijn antwoord is ‘ja’
Wat is uw vraag?

Ireen van Eck

Uitvaartverzorger

Ireen van Eck
Goemans uitvaartzorg

Neem contact op met Ireen

Mocht je meer willen weten over Ireen of over het regelen van een uitvaart in de toekomst kun je een vrijblijvende afspraak maken.

Ireen komt graag bij je op de koffie om je wensen bespreekbaar te maken. Op een laagdrempelige manier de mogelijkheden bespreken, dat is een zorg minder voor later!

AANVRAGEN
voorbespreking

Ervaringen

Ervaringen

9.2

Onze klantwaardering

Ontdek meer