Uitvaartcentrum Gennep

Goemans Uitvaartzorg beschikt over een sfeervol uitvaartcentrum in Gennep, dat voor iedereen toegankelijk is.

Hierdoor kan het afscheid nog beter aansluiten bij de wensen van nabestaanden en overledenen.

Goemans uitvaartzorg

Rouwkamers

Ons uitvaartcentrum in Gennep beschikt over drie rouwkamers, waarvan twee 24-uurs kamers. De overleden dierbare kan hier blijven tot aan de uitvaart, begrafenis of crematie.

In de sfeervolle 24-uurs kamers kan je jouw overleden dierbare dag en nacht bezoeken en kosteloos gebruik maken van onze koffie- en theevoorziening. Je mag tijdens het verblijf van je dierbare persoonlijke dingen plaatsen, zoals foto’s, bloemen en de muziek spelen die je graag hoort. In de derde kamer kun je jouw overleden dierbare bezoeken op afspraak.

Goemans Gennep uitvaartcentrum
Goemans uitvaartzorg

Aula

Ons uitvaartcentrum beschikt over een sfeervolle aula, waar een afscheidsdienst kan worden verzorgd maar ook een condoleancebezoek of een samenzijn na de uitvaart.

Wij kunnen daarbij zorgen voor een heerlijke koffietafel, een hapje en een drankje. Je kunt daarbij uiteraard je wensen aangeven, zodat we mogelijk nog wat persoonlijke wensen kunnen toevoegen, zoals het favoriete drankje van jouw overleden dierbare.

Goemans Gennep uitvaartcentrum
Goemans uitvaartzorg

Virtuele Tour

Ook indien je de uitvaart door een andere partij laat verzorgen is het mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare op onze locatie in Gennep. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk en onze gastvrouw staat je graag bij.