ERVARINGEN VAN NABESTAANDEN

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Goemans uitvaartzorg
Anoniem

2 mei 2022 | WAARDERING: 8

Zeer fijn en professioneel contact met medewerker Tom van den Berg. Bij vragen, onduidelijkheden, snelle reactie van zijn kant.

Anoniem

25 april 2022 | WAARDERING: 9

Het was fijn om met Susanne de uitvaart te regelen. Discreet, begripvol, zakelijk met warmte. Prettig contact en goed bereikbaar. Het is goed verlopen. We voelden ons echt gehoord en gezien.

Riek Jonkers-van den Berg

22 april 2022 | WAARDERING: 10

Uw dienstverlening was super.

Anoniem

21 april 2022 | WAARDERING: 10

Alles was prima. Wij zijn heel erg blij en tevreden over alles en we willen Susanne, Sandy en alle andere medewerkers heel erg bedanken voor de fijne samenwerking.

Anoniem

15 april 2022 | WAARDERING: 10

Wij zijn heel erg te spreken over de gang van zaken na het overlijden van mijn man, onze vader en opa. De fantastische begeleiding en de tijd die er voor genomen werd, zowel thuis, als op de dag van de afscheidsdienst geven ons een zeer goed gevoel.

Anoniem

7 april 2022 | WAARDERING: 9

Het was allemaal netjes geregeld en zeer goed verzorgd. De crematie was perfect, het was super verzorgd en begeleidster Susanne was perfect. Het was een waardig afscheid van mijn broer.

ANONIEM

7 april 2022 | WAARDERING: 10

Goed begeleid met respect naar mam en ons. Iedereen, waarmee we contact hebben gehad binnen de organisatie, nam de tijd voor ons en luisterde vriendelijk. Bedankt voor het verzorgen van een mooie uitvaart. Wij kunnen met een goed gevoel verder.

Anoniem

24 maart 2022 | WAARDERING: 10

De gesprekken waren heel ontspannen en uitleg van vragen was heel duidelijk. Er waren veel mogelijkheden om kennis te maken en zijn uiterst tevreden over het verloop van de uitvaart.

ANONIEM

21 maart 2022 | WAARDERING: 10

Uitstekende uitvaartbegeleider; correct, meelevend en consciƫntieus. Duidelijkheid over gang van zaken en materialen mooi uitgevoerd. Zeer veel waardering over de wijze waarop Tom van den Berg de hele uitvaart heeft verzorgd!

Yolanda Kemperman-Pons van Dijk

24 januari 2022 | WAARDERING: 9

Fijn eerste contact en later ook prettig contact gehad met uitvaartbegeleidster. Blij met hoe Susanne ons heeft begeleid.

Anoniem

10 december 2021 | WAARDERING: 10

Geholpen door Susanne super goede begeleiding gehad en goed geholpen bij het opstellen van een woordje op de crematie.

Mevrouw Cremers-Hennequin

10 december 2021 | WAARDERING: 10

Bij alles wat gedaan wordt, gebeurt dit met groot respect! Een respectvolle en duidelijke uitleg bij alles wat wij kunnen doen van kist sluiten tot het doen neerdalen in het graf door onze 6 kleinzonen.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring