ERVARINGEN VAN NABESTAANDEN

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Goemans uitvaartzorg
Bas Leijen

29 maart 2024 | WAARDERING: 10

Wij zijn heel erg ontzorgd, zoals dat heet, en tegelijkertijd heel erg serieus genomen. Meedenken & ontzorgen tegelijk en op een heel betrokken en professionele manier!

Anoniem

23 maart 2024 | WAARDERING: 10

We zijn heel tevreden over de manier waarop de uitvaart en crematie van mijn broer is verlopen. Alle respect voor de medewerkers.

Anoniem

18 maart 2024 | WAARDERING: 10

Iedereen vanuit Goemans uitvaartzorg was vriendelijk en hebben fantastisch voor ons pap en ons gezorgd. Sandy willen we extra in het zonnetje zetten! Wat een fijne vrouw, hartstikke lief en heeft ons goed advies gegeven.

Bert Verhagen

16 maart 2024 | WAARDERING: 1

Waardevol, respectvol en mooi afscheid; compleet warm, persoonlijke dienst. Vriend van ons; “de meest persoonlijke uitvaart die ik heb meegemaakt” Collega van ons; “wat was die mevrouw (Susanne) goed met kinderen tijdens de dienst erbij te betrekken”. Susanne bedankt voor wat je voor ons gedaan hebt. Je bent een topper. Je nam de tijd en wist overal een antwoord op. Dat gaf rust en “veiligheid”. Seth, de autorit naar ’t crematorium heb ik als onverwacht prettig ervaren. Ook je flexibiliteit, persoonlijkheid, rust en serene warmte is een fijne en waardevolle eigenschap. Seth, dank voor de troostende en rustgevende rit langs Sip zijn huis, ons ouderlijk huis en je woorden. Alle andere collega’s van Goemans, dank voor jullie rol.

Frans Driessem

13 maart 2024 | WAARDERING: 10

Wij waren zeer tevreden over alles.

Ermy Schonenberg-van Tits

13 maart 2024 | WAARDERING: 8

Persoonlijk, betrokken, kleinschalig.

Anoniem

12 maart 2024 | WAARDERING: 9

Respectvol, vriendelijk, zorgzaam, warm. We werden ontzorgd door Sandy en haar collega’s.

Ester van Rhee

9 maart 2024 | WAARDERING: 10

Vriendelijk, goed bereikbaar, snelle service, meedenkend. Hartelijk dank voor de begeleiding Susanne!

Anoniem

1 maart 2024 | WAARDERING: 10

Wij zijn goed geholpen. Er er is geluisterd naar wat we konden. Wij willen Susanne heel erg bedanken voor de goede zorgen en luisterend oor. En Seth willen we ook nog bedanken voor de goede zorgen.

Marcel Janssen

16 februari 2024 | WAARDERING: 10

De wijze waarop is bij Goemans uitvaartzorg professioneel, respectvol en zorgvuldig. Het is een enorme steun in deze moeilijke tijd. Wij kijken terug op een mooi afscheid.

Anoniem

16 februari 2024 | WAARDERING: 9

Vriendelijk, professioneel en voelen goed aan hoe mensen het graag geregeld willen hebben. Opmerkingen op momenten dat het kan (een grap etc). Super personeel.

Marco Verstappen

15 februari 2024 | WAARDERING: 10

Alles tot in de puntjes verzorgd naar onze wensen.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring