ERVARINGEN VAN NABESTAANDEN

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Goemans uitvaartzorg
Anoniem

17 maart 2023 | WAARDERING: 10

Wij zijn zeer tevreden over de service die is geleverd door Susanne. Goed aansluiten, empathisch en professioneel.

Anoniem

17 maart 2023 | WAARDERING: 9

Veel was er door de overledene al zelf geregeld wat het voor ons gemakkelijker maakte. Toch door jullie heel goed begeleidt in wat wel of niet mogelijk is en of hier echt behoefte aan is. Een chapeaux voor Sandy die ons tijdens het proces heeft bijgestaan. Wees zuinig op deze meid!

Anoniem

2 maart 2023 | WAARDERING: 10

Het voortdurend meedenken met iedereen en het heel persoonlijk maken van de uitvaartdienst door Susanne is fantastisch en zeer waardevol. We kijken terug op een heel fijn afscheid. Bedankt voor alles!

Anoniem

23 februari 2023 | WAARDERING: 10

Dit was de tweede uitvaart die u voor mij en mijn familie heeft verzorgd. Wij zijn tevreden over de verzorging en het contact. Alles van grote klasse. Dank u wel.

Anoniem

23 februari 2023 | WAARDERING: 10

Warm welkom, denken goed met je mee. Je wordt gezien en gehoord. Alles tot in de puntjes geregeld. Bedankt Djonina voor alle goede zorgen.

Radenka

23 februari 2023 | WAARDERING: 10

Jullie hebben ons volledig ontzorgd in deze moeilijke tijd, waarbij ook alle wensen zijn vervuld. Daarnaast is iedereen heel meelevend en vriendelijk geweest. Dank jullie wel!

Anoniem

16 februari 2023 | WAARDERING: 10

Na al een positieve ervaring 1,5 jaar geleden, was het ook nu weer goed geregeld. Goede adviezen, begeleiding en een super mooie afscheidsdienst.

Anoniem

24 januari 2023 | WAARDERING: 9

Snel en prettig contact met Tom en de medewerkers van Goemans Uitvaartzorg. Alle wensen m.b.t. de crematie zijn vervuld.

Bram Polkamp

20 januari 2023 | WAARDERING: 10

Zéér tevreden, Susanne Brands was onze uitvaartbegeleidster en contactpersoon. Alle complimenten voor haar. Gezien de cijferwaardering, EEN TIEN, zegt dat genoeg; dank aan Susanne en de collectebus voor Alzheimer € 410,00, MOOI

Anoniem

19 januari 2023 | WAARDERING: 8

Een compliment voor Susanne voor hoe zij in de dienst heeft gesproken. Veel familieleden zeiden dit ook na afloop van de dienst. In deze trieste dagen was Susanne onze steun en toeverlaat met alles wat er komt kijken rondom het overlijden van een naaste. Veel dank hiervoor.

Mariet Lodewijk-Rongen

19 januari 2023 | WAARDERING: 10

Bijzonder betrokken. Heel goede communicatie, meedenkend. Een en al lof, vooral voor Wencke!

Dorien en Tonny

15 januari 2023 | WAARDERING: 10

Door de eerste perfecte ervaring met Sandy hebben we haar voor de tweede keer (in korte tijd) gevraagd voor rouwbegeleiding. Sandy heeft passie voor het vak, is integer, heeft gepaste humor en compassie. Ze had weer alles tot in de puntjes verzorgd en met ons, als familie, was er een plezierige samenwerking. Pluim! Onze complimenten ook aan alle overige toegewijde personeelsleden. Hartelijk dank.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring