ERVARINGEN VAN NABESTAANDEN

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Goemans uitvaartzorg
Anoniem

18 september 2023 | WAARDERING: 9

Afspraken worden nagekomen, veel respect voor overleden persoon, extra aandacht voor kleinkinderen. Alles verloopt vlekkeloos. Wij zijn als familie super tevreden over de service die jullie ons hebben geboden. En complimenten voor de uitvaartverzorgster met o.a. haar extra aandacht voor de achter kleinkinderen.

Anoniem

8 augustus 2023 | WAARDERING: 10

Flexibel m.b.t. rouwbezoek in combinatie met afscheidsbezoek. Inlevend en meedenkend, Altijd bereikbaar, goede informatie door Susanne. Er werd voldoende tijd aan nabestaanden besteed.

Lee Tonnaer

8 augustus 2023 | WAARDERING: 10

Zeer persoonlijke benadering, proactief en meedenkend. Goede uitleg door Susanne.

Eline Meulenberg

8 augustus 2023 | WAARDERING: 10

De aanpak van Goemans en met name Djonina was zeer efficiënt en betrokken. Er was veel ruimte voor inspraak. De uitvaartdienst was geweldig.

Auke Selhorst

4 augustus 2023 | WAARDERING: 10

Respectvol, betrokken, inspelen op mijn/onze wensen, deskundig. Dit geldt voor iedereen van jullie die bij de verzorging/uitvaart van Thea betrokken is geweest. Heel veel dank voor jullie bijdrage.

Anoniem

2 augustus 2023 | WAARDERING: 9

Het is fijn dat er meegedacht wordt in een periode dat wij zelf “andere” dingen aan het hoofd hadden of er niet helemaal “bij” waren. Het is mooi dat alle wensen vervuld kunnen worden zodat het heel persoonlijk wordt. We hebben een heel mooi afscheid gehad.

Evert Bijlsma

1 augustus 2023 | WAARDERING: 9

Volop medewerking geheel naar mijn wensen. De aparte kamer was voor mij persoonlijk heel fijn. Heb goed gebruik daarvan kunnen maken op momenten dat ik dat wilde.

Anoniem

1 augustus 2023 | WAARDERING: 10

Namens ons allemaal heel veel dank aan alle medewerkers van Goemans uitvaartzorg. Chapeau.

Anita Wijnen-van de Pas

18 juli 2023 | WAARDERING: 10

1. Susanne is top (engeltje op aarde) 2. Laagdrempelig, ontzorgt, betrokken, humor 3. Professionele nazorg

Trudi Bardoel

10 juli 2023 | WAARDERING: 10

Zeer tevreden; prima communicatie. en openstaan voor onze wensen.

André Bezemer

29 juni 2023 | WAARDERING: 10

Wij waren uiterst tevreden over de laatste verzorging uitgevoerd door Martin. Ook ons eerste contact met Sandy was fijn en open.

Henny van der Burgt-Huybers

21 juni 2023 | WAARDERING: 9

De link wie we gekregen hebben zodat mij dochter in Turkije de crematie kon volgen, dat was super. Mooi uitvaart, wij ervaren veel steun eraan.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring