ERVARINGEN VAN NABESTAANDEN

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Goemans uitvaartzorg
Mies

17 juli 2024 | WAARDERING: 10

Heel vriendelijk en professioneel. Sandy voelde heel goed aan hoe wij het afscheid geregeld wilden hebben. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Ze gaf waar nodig advies maar keek vooral naar onze situatie. Dank voor zoveel betrokkenheid.

Anoniem

12 juli 2024 | WAARDERING: 10

De ruimte voor eigen inbreng, helpende suggesties, bereikbaarheid en interactie met jong en oud: super.

Anoniem

29 juni 2024 | WAARDERING: 10

Alles was perfect, ik kan alleen maar lovend zijn. De samenwerking met de uitvaartleider was fantastisch, ook de presentatie van de dienst.

Anoniem

28 juni 2024 | WAARDERING: 8

Sommige momenten voelden zakelijk, maar wel heel toegankelijk voor vragen. Super mooie tekst en gesproken op de uitvaart.

Anoniem

17 juni 2024 | WAARDERING: 10

Op alle vlakken zijn we heel netjes geholpen met alles.

Henri Celissen

16 mei 2024 | WAARDERING: 10

De uitvaart werd geheel volgens onze wensen uitgevoerd.

Anoniem

13 april 2024 | WAARDERING: 10

Goed luisteren naar onze wensen, meedenken in mogelijkheden, prettig in contacten. Heel hartelijk dank voor het regelen van de uitvaart. Djonina heeft ons heel goed bijgestaan.

Bas Leijen

29 maart 2024 | WAARDERING: 10

Wij zijn heel erg ontzorgd, zoals dat heet, en tegelijkertijd heel erg serieus genomen. Meedenken & ontzorgen tegelijk en op een heel betrokken en professionele manier!

Anoniem

23 maart 2024 | WAARDERING: 10

We zijn heel tevreden over de manier waarop de uitvaart en crematie van mijn broer is verlopen. Alle respect voor de medewerkers.

Anoniem

18 maart 2024 | WAARDERING: 10

Iedereen vanuit Goemans uitvaartzorg was vriendelijk en hebben fantastisch voor ons pap en ons gezorgd. Sandy willen we extra in het zonnetje zetten! Wat een fijne vrouw, hartstikke lief en heeft ons goed advies gegeven.

Bert Verhagen

16 maart 2024 | WAARDERING: 1

Waardevol, respectvol en mooi afscheid; compleet warm, persoonlijke dienst. Vriend van ons; “de meest persoonlijke uitvaart die ik heb meegemaakt” Collega van ons; “wat was die mevrouw (Susanne) goed met kinderen tijdens de dienst erbij te betrekken”. Susanne bedankt voor wat je voor ons gedaan hebt. Je bent een topper. Je nam de tijd en wist overal een antwoord op. Dat gaf rust en “veiligheid”. Seth, de autorit naar ’t crematorium heb ik als onverwacht prettig ervaren. Ook je flexibiliteit, persoonlijkheid, rust en serene warmte is een fijne en waardevolle eigenschap. Seth, dank voor de troostende en rustgevende rit langs Sip zijn huis, ons ouderlijk huis en je woorden. Alle andere collega’s van Goemans, dank voor jullie rol.

Frans Driessem

13 maart 2024 | WAARDERING: 10

Wij waren zeer tevreden over alles.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring