ERVARINGEN VAN NABESTAANDEN

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Goemans uitvaartzorg
Ben

30 november 2022 | WAARDERING: 10

Wencke is zeer vriendelijk, alles goed kunnen bepraten, alles duidelijk. Alles was perfect!

Tonny Hendriks

28 november 2022 | WAARDERING: 10

Ik ben super tevreden over het door jullie verzorgde afscheid na het overlijden van mijn moeder, Nelly Hendriks-Arts, op 8 november 2022. De rouwbegeleiding door Sandy Graat was op en top. Betrouwbaar, waardig, persoonlijk, flexibel, kortom we kunnen dankbaar terugkijken op een perfect verzorgde afscheidsviering. Alles eromheen was ook goed georganiseerd en ik dank alle medewerkers, voor en achter de schermen, voor hun enthousiaste inzet.

Anoniem

11 november 2022 | WAARDERING: 8

Persoonlijk contact, professioneel, overal aan gedacht. Anita en Djonina bedankt voor jullie goede zorgen.

Mariet en Ben

5 november 2022 | WAARDERING: 10

Wij kijken met grote dankbaarheid terug op het afscheid van onze broer Harrie. Zoveel warmte, zoveel ondersteuning en zoveel lieve woorden van Wencke! We voelden ons gedragen. Ook de communicatie over alle keuzes die gemaakt moesten worden was uitstekend. Hulde!

Jacqueline van den Heuvel

24 oktober 2022 | WAARDERING: 10

In een woord geweldig in ontvangst, uitleg, begeleiding van mijn man en mij, het verzorgen en de zorg ervan als mijn ondersteuning voelde ik mij hartverwarmend volledig door jullie gedragen zonder zorgen. We hebben een waardig afscheid van mijn man ervaren. Ingetogen in alle rust. Dankbaarheid boven alles voor jullie.

Anoniem

7 oktober 2022 | WAARDERING: 10

Ik zal geen enkele andere organisatie meer vertrouwen dan dat ik Goemans uitvaartzorg vertrouw. Ireen is een kanjer en de rest ook. Ik hoop nooit meer gebruik te hoeven maken van jullie diensten, maar ik zou jullie bellen als het weer nodig was.

Anoniem

6 oktober 2022 | WAARDERING: 10

Wij geven een 10 om de rust en tijd die ons is gegeven bij al het afscheid in die dagen, het thuis ophalen van onze dierbare was zo liefdevol en tijdens de afscheidsdienst mochten we alles doen wat we prettig vonden. In het crematorium was alle tijd en de begeleiding was uitstekend.

Anoniem

6 oktober 2022 | WAARDERING: 10

Flexibiliteit voor het maken van afspraken met de uitvaartbegeleidster, sowieso haar hartelijkheid! De uitvaartbegeleidster heeft mij fantastisch geholpen in deze dagen. Ze gaf mij ruimte, maar stelde ook kritische vragen om het juiste moment. Ze verraste mij heel positief door een gedicht in het Twents voor te dragen…de taal van de streek waar mijn moeder is geboren. Heel mooi!

Gerda Diepen-Willems

6 oktober 2022 | WAARDERING: 10

Heel fijn ontvangen en heel behulpzaam. Het ophalen van Johan is verzorgd door 2 hele fijne dames. Dienst goed geregeld, wij hebben alles als een heel warm contact ervaren.

Anoniem

29 september 2022 | WAARDERING: 10

Sandy was respectvol, leverde maatwerk, en had oog voor details. Warm en betrokken personeel, begeleiding van begin tot eind was op alle vlakken erg goed!

Anoniem

26 september 2022 | WAARDERING: 9

Wij danken het Goemans Uitvaartzorg team en in het bijzonder Susanne Peersman voor de goede verzorging van het afscheid van onze dierbare. Wij waren onder de indruk van hun deskundigheid, betrokkenheid en discretie. De 24-uurskamer was een fijne mogelijkheid om nog enkele dagen bij onze dochter te kunnen zijn. De begeleiding bij afscheidsbijeenkomst/condoleance behoeft enige verbetering.

Anoniem

23 september 2022 | WAARDERING: 9

Susanne gaf goede, duidelijke info vooraf en tijdens de afwikkeling van de crematie. Er was voldoende ruimte voor eigen inbreng (luisterend oor). Uitvoering vond plaats op een professionele manier met de nodige soepelheid.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring