HOE WORDEN WIJ ERVAREN?

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Goemans uitvaartzorg
Anoniem

10 december 2021 | WAARDERING: 10

Geholpen door Susanne super goede begeleiding gehad en goed geholpen bij het opstellen van een woordje op de crematie.

Mevrouw Cremers-Hennequin

10 december 2021 | WAARDERING: 10

Bij alles wat gedaan wordt, gebeurt dit met groot respect! Een respectvolle en duidelijke uitleg bij alles wat wij kunnen doen van kist sluiten tot het doen neerdalen in het graf door onze 6 kleinzonen.

Mw. P.L.M. Verheijen-Franzen

15 november 2021 | WAARDERING: 9

Alle verzorgenden waar ik mee te maken heb gehad verdienen de 10, Martin, Jan Peter en zeer zeker Omar, de vrouwelijke collega’s ken ik niet met naam maar alleen maar positief ervaren. Hartelijk dank voor alles.

Mevrouw Gijsbers

21 oktober 2021 | WAARDERING: 9

Betrokken, vriendelijk en goed overleg en luisteren naar de wens van de klant. Iedereen die heeft bijgedragen aan de verzorging, afscheidsdienst, administratieve afhandeling en luisterend oor, heel erg bedankt. Maar dat weten ze wel.

Klaas Tan

16 oktober 2021 | WAARDERING: 10

Het geheel van herbegrafenis van mijn vader en begrafenis van mijn moeder is heel goed begeleid door jullie. Susanne heeft het prima gedaan! Het kan zijn dat we geluk hebben gehad, maar alles is zo verlopen dat het volgens mijn broers en ik niet beter kan!

Mw. Hulsman

21 september 2021 | WAARDERING: 10

Betrokkenheid, zeer respectvol, luisteren naar de wensen. Professioneel advies. In korte tijd en onverwacht de crematie moeten regelen. Tom wist precies hiermee om te gaan. Perfect geregeld. Top.

Anoniem

24 november 2020 | WAARDERING: 10

Perfect! Alles was tot in de puntjes geregeld. Ook de nazorg is prima! Uiteraard waren wij zeer blij met de spreker op de uitvaart, die Tom voor ons had ingeschakeld.

Anoniem

14 oktober 2020 | WAARDERING: 10

Een 10 voor alles! Tom verzorgde de uitvaart kundig en zeer respectvol. Het was op ieder vlak super. Wij konden niet beter wensen en zijn Tom en zijn team zeer dankbaar!

Mevrouw Gramser-noij

| WAARDERING: 10

Wij vonden het fijn dat Susanne Brands-Peersman ons goed heeft geholpen. Duidelijke uitleg gaf en alles naar onze wens verzorgd heeft.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring