ERVARINGEN VAN NABESTAANDEN

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Goemans uitvaartzorg
Anoniem

29 juli 2022 | WAARDERING: 10

Mam werd met respect opgehaald. Ze deden het erg mooi. De uitvaart was geweldig, een mooie en warme dienst. Mooie woorden. Al met al heel mooi gedaan. Mam heeft een waardig afscheid gehad wat ze ook verdiende.

Anoniem

29 juli 2022 | WAARDERING: 10

Wij geven een 10 voor de correcte en klantvriendelijke afhandeling van het geheel verzorgen van de uitvaart. De prettige en vertrouwelijke samenwerking in het bijzonder met Sandy die de uitvaart heeft begeleid, hebben wij als heel fijn ervaren.

Hemmo Meijer

20 juli 2022 | WAARDERING: 10

Anita heeft ons uitermate goed bijgestaan en alle vragen beantwoord.

Jetty Verkerk

15 juli 2022 | WAARDERING: 10

Goede begeleiding vanaf het eerste tot het laatste moment.

Anoniem

15 juli 2022 | WAARDERING: 10

Vanaf het eerste telefonisch contact met Susanne voelde dit zo goed en later voor ons allen ook, wat een fijn mens. Ze had maar weinig woorden nodig, Suzanne voelde ons zo aan, heel bijzonder. Nog een speciaal woord van dank aan Martin en collega dat mijn moeder er zo mooi uitzag, geweldig, jullie hadden me erg verrast!

José Manders

14 juli 2022 | WAARDERING: 10

Fijne en snelle service, zeer betrokken en empathisch. Begeleiding was erg goed en alles kon besproken worden. Met name uitvaartverzorger Sandy heeft ons goed begeleid en goed geluisterd naar onze wensen. Complimenten dat ze in een korte tijd ons als gezin en henk heeft leren kennen en er een persoonlijke uitvaart van heeft gemaakt.

Mevrouw Kortekaas

14 juli 2022 | WAARDERING: 10

Alles in goede banen leiden zodat er veel uit handen wordt genomen. Fijne rustige man.

Anoniem

11 juli 2022 | WAARDERING: 9

Goede uitleg en informatie over te nemen stappen. Goede begeleiding tijdens proces. Voldoende ruimte voor eigen wensen/inbreng. Professionele aanpak en ondersteuning tijdens proces. Brengt rust in de situatie.

Anoniem

7 juli 2022 | WAARDERING: 10

Graag wil ik bij deze iedereen van uitvaart Goemans zeer bedanken om ’t geen wat jullie voor mij betekent hebben met ’t overlijden van mijn man. Het was gewoon geweldig en warm hoe jullie naar de wensen van mijn man geluisterd hebben en uitgevoerd. In het bijzonder wil ik Sandy enorm bedanken voor haar inzet. Ze kwam bij ons als haar eerste klant en de klik was er meteen. Het voelde zo goed en ook voor haar, daar ben ik enorm dankbaar voor. Ik zal zeker jullie aanraden bij andere omdat ’t gewoon super goed geregeld wordt, er wordt goed naar de wensen geluisterd en ’t contact is gewoon goed. Het is een prachtige omgeving en warm waar goed en fijn personeel is.

Anoniem

7 juli 2022 | WAARDERING: 10

Ik vond de begeleiding rondom ’t overlijden heel fijn. Sandy had voor iedereen oog en oor. Dit is wat ik van alle betrokken familieleden terug hoor. Dus mijn complimenten voor haar. En dan ook zeker nog complimenten voor de opbaring en verzorging van mijn moeder.

Matthew Botden

22 juni 2022 | WAARDERING: 10

Luisterend oor, goede raad geven. Onze wensen tot zich nemen/waarmaken. Wij vonden Susanne geweldig!

Wim van Knippenberg

20 juni 2022 | WAARDERING: 10

Prettige, professionele en daadkrachtige ondersteuning. Niets was teveel. Bij onze verzekering een extra polis ontdekt. Susanne is een persoon waar wij ons snel op ons gemak bij voelde en vakkundig. Wij kijken heel tevreden terug op de uitvaart van mijn vader. Goemans uitvaartzorg (Susanne in het bijzonder) heeft de uitvaart een bijzonder tintje gegeven. Nogmaals bedankt daarvoor.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring