ERVARINGEN VAN NABESTAANDEN

De pagina die er het meest toe doet! Hier doen wij het namelijk voor. De warme woorden van nabestaanden die wij hebben mogen begeleiden tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven.

Heb jij een ervaring met ons? Misschien ben je weleens met ons in aanraking geweest en wil je daar iets over kwijt, of je hebt een ervaring met een medewerker in het bijzonder. Laat het ons weten. Dit kan natuurlijk ook anoniem.

Goemans uitvaartzorg
Marcel Janssen

16 februari 2024 | WAARDERING: 10

De wijze waarop is bij Goemans uitvaartzorg professioneel, respectvol en zorgvuldig. Het is een enorme steun in deze moeilijke tijd. Wij kijken terug op een mooi afscheid.

Marco Verstappen

15 februari 2024 | WAARDERING: 10

Alles tot in de puntjes verzorgd naar onze wensen.

Willem de Goei

13 februari 2024 | WAARDERING: 10

Het was perfect.

Geert Weerts

30 januari 2024 | WAARDERING: 10

Door jullie een heel mooi afscheid gehad van mijn vrouw en onze moeder. Goede begeleiding van begin tot einde, er werd goed geluisterd naar de wensen. Sandy nogmaals bedankt!

Pieter Jansen

27 januari 2024 | WAARDERING: 9

Foutloze uitvaart, met veel respect voor nabestaanden. Geweldig!

Jos Schaminée

15 januari 2024 | WAARDERING: 10

Respectvolle benadering, luisteren naar wensen van familieleden en bij afwijking van de standaard handelingen mee gaan. Bijvoorbeeld grafmand, geen gedachtenisprentje etc. Via viering afscheid nemen in de kerk in plaats van op kerkhof. Nogmaals hartelijk dank voor de goede verzorging en de persoonlijke contacten.

Anoniem

5 januari 2024 | WAARDERING: 10

Persoonlijke begeleiding, de overname van zorg, warmte en respect. Wij danken Goemans uitvaartzorg nogmaals voor “alles” en met name Susanne!

Anoniem

5 januari 2024 | WAARDERING: 9

De uitvaartbegeleidster echt luisterde en inspeelde op het verhaal wat verteld werd over de overledene en een mooi passende afscheidsbijeenkomst verzorgde.

Nelly de Graaf-Jacobs

30 december 2023 | WAARDERING: 10

Met respect werd er omgegaan met de overledene en de nabestaanden.

Anoniem

23 december 2023 | WAARDERING: 10

Mw. Susanne is een excellente begeleiding geweest. Professioneel van het begin tot het einde. Goemans kan een voorbeeld zijn voor de andere begrafenis bedrijven. Tot in de puntjes verzorgd. Professioneel, vriendelijk en efficiënt. Nogmaals mijn dank aan Susanne.

Anoniem

11 december 2023 | WAARDERING: 9

Een kleinschalige onderneming met veel zorg voor persoonlijke wensen. Voor ons is Goemans voor iedereen aan te bevelen.

Carla Lanen-Toonen

27 november 2023 | WAARDERING: 9

Over alle aspecten waren we zeer tevreden! Er is eerder goede kostenindicatie gegeven, maar met name is daardoor “draaiboek” voor uitvaart samen met mijn (schoon)vader opgesteld. Heeft erg geholpen zijn laatste wensen te honoreren. Susanne Brands: Alleen maar complimenten. Ga zo door!

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring