Sandy Graat

Uitvaartverzorger RU

Met zorg ga ik om met het vertrouwen dat ik krijg van nabestaanden om voor hun en samen met hun te werken naar een mooi afscheid.

Wanneer iemand overlijd gebeurt er heel veel. Verdriet, emoties en soms is er opluchting omdat er een einde is gekomen aan pijn en/of lijden. Er moet veel geregeld worden in een korte tijd. Vaak weten nabestaanden niet wat er allemaal moet gebeuren en wat er allemaal mogelijk is. Ik vind het ontzettend fijn dat ik nabestaanden mag helpen en kan ontzorgen in deze moeilijke tijd. In deze bijzondere en intense dagen sta ik ze dan ook met zorg en aandacht graag bij.

Met een persoonlijke benadering, een luisterend oor, tijd, aandacht en meedenken in de mogelijkheden, help ik nabestaanden om keuzes te maken die passen bij de overledene en bij hun. Er is vaak heel veel wel mogelijk. Het allermooiste vind ik wanneer ik het vertrouwen krijg om voor hun en samen met hun te werken naar een mooi afscheid. Een afscheid waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken en ze steunt in het verdriet om het verlies van de persoon die ze zo liefhebben.

Met zorg ga ik om met het vertrouwen dat ik krijg van nabestaanden.

Sandy Graat

Uitvaartverzorger RU

Sandy Graat
Goemans uitvaartzorg

Neem contact op met Sandy

Mocht je meer willen weten over Sandy of over het regelen van een uitvaart in de toekomst kun je een vrijblijvende afspraak maken.

Sandy komt graag bij je op de koffie om je wensen bespreekbaar te maken. Op een laagdrempelige manier de mogelijkheden bespreken, dat is een zorg minder voor later!

AANVRAGEN
voorbespreking

Ervaringen

Ervaringen

9.3

Onze klantwaardering

Ontdek meer
Goemans uitvaartzorg
Geslaagde open dag Afscheidshuis Goemans

Geslaagde open dag Afscheidshuis Goemans

23 oktober 2023

De zon scheen, de vogels floten en toen… werd het stil. Een spreuk die nog weleens op een rouwkaart te vinden is.

Lees meer
Waarom nu al stilstaan bij je uitvaart?

Waarom nu al stilstaan bij je uitvaart?

12 januari 2022

Gelukkig denken steeds meer mensen tegenwoordig goed na over hun afscheid. Wij zien vaak bij een afscheid wat een opluchting het is voor nabestaanden dat zij handelen vanuit de wens van hun overleden dierbare.

Lees meer
Natuurbegraafplaats

Natuurbegraafplaats

13 oktober 2021

De natuurbegraafplaats wordt steeds meer in de kijker gezet en wij begrijpen waarom!

Lees meer

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring