Afscheidshuis in Boxmeer

Het voormalig politiebureau dat nu is verbouwd tot sfeervol uitvaartcentrum voldoet aan alle eigentijdse normen van duurzaamheid.

Daarbij kan men in de twee sfeervolle (24 uurs)- afscheidskamers op intieme wijze afscheid nemen van de overledene, op elk moment van de dag. In de derde kamer kun je jouw overleden dierbare bezoeken op afspraak. Elke kamer kan persoonlijk worden gemaakt met eigen accessoires. De mooie aula leent zich uitstekend voor een formeel of informeel samenzijn rondom de overledene. Ook in deze ruimte is met zorg gekozen voor een warme en eigentijdse uitstraling waar mensen zich op hun gemak kunnen voelen.

Goemans uitvaartzorg

Sfeer en beleving

Wij vinden de sfeer en beleving van de ruimtes waar mensen samenkomen na een overlijden erg belangrijk. Wanneer je geconfronteerd wordt met een verlies is de juiste zorg, beleving en aandacht van groot belang.

Daarom besteden wij grote zorg aan de inrichting van onze uitvaartcentra, ook in Gennep en Venray. Op een goede en passende manier afscheid nemen kun je immers maar één keer doen. Alle wensen met betrekking tot het opbaren en rouwbezoek zijn dan ook bespreekbaar met de uitvaartverzorger. Het Afscheidshuis is ook beschikbaar voor andere uitvaartondernemingen dan Goemans.

afscheidshuis-uitvaartcentrum-boxmeer
Goemans uitvaartzorg

Ligging

Het Afscheidshuis is prachtig gelegen, nabij het centrum tegenover het Weijerpark de straat in.

Rondom het gebouw met een bijzondere uitstraling ligt een parkje. Aan de zijkant staat tussen de mooie bomen een mooie oude treurwilg, die de omgeving van het gebouw een bijzondere uitstraling geeft. Parkeerplaatsen zijn te vinden rondom de nieuwe locatie, maar er is ook voldoende gelegenheid op het Burg. Hengstplein of het Weijerplein.

afscheidshuis-uitvaartcentrum-boxmeer

Virtuele Tour

Ook indien je de uitvaart door een andere partij laat verzorgen is het mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare op onze locatie in Boxmeer. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk en onze gastvrouw staat je graag bij.