Uitvaartcentrum Venray

Goemans Uitvaartzorg beschikt over een sfeervol en modern uitvaartcentrum in Venray. Het uitvaartcentrum is niet verbonden aan een crematorium of ziekenhuis en is voor iedereen toegankelijk, waardoor het afscheid nog beter kan aansluiten bij de wensen van nabestaanden en overledenen.

Goemans uitvaartzorg vindt naast betrokken en hoogwaardige zorg ook goede voorlichting zeer belangrijk. Vandaar dat ons Regionaal Uitvaartcentrum Venray ook de functie heeft als informatie steunpunt. Hier kun je je vrijblijvend laten informeren over alle mogelijkheden, tarieven, etc. Ook helpen we je hier graag bij het verloop van grafrechten of adviseren we je bij jouw keuze in asbestemmingen, grafstenen, sieraden of andere gedenkvormen. Natuurlijk kunnen we je ook adviseren bij vragen over op- en herbegravingen. Ons advies is kosteloos en vrijblijvend omdat we je graag op weg helpen naar een gedenkwaardig en persoonlijk afscheid.

Goemans uitvaartzorg

Sfeervolle foyer voor uitvaartdiensten

Je kunt in ons uitvaartcentrum een persoonlijke afscheidsdienst laten verzorgen. Onze foyer biedt ruimte aan 45 personen.

Daarna kun je met het hele gezelschap of in familiekring jouw overleden dierbare begeleiden naar het crematorium of naar de begraafplaats. De foyer is geschikt voor een koffietafel, een informeel samenzijn of als condoleanceruimte tijdens het afscheid in de rouwkamers. De ruimte leent zich ook uitstekend voor gebed of bezinning.

uitvaartcentrum-venray
Goemans uitvaartzorg

Onze rouwkamers

We bieden je twee huiselijk ingerichte rouwkamers die 24 uur per dag toegankelijk zijn voor nabestaanden.

Je kunt jouw dierbare dag en nacht bezoeken tot en met de dag van de uitvaart. Je mag de kamer decoreren met persoonlijke spulletjes en naar de muziek luisteren die je zelf wenst. Op deze manier wordt de rouwkamer echt een verlengstuk van thuis, wat je kan helpen bij het afscheid nemen.

uitvaartcentrum-venray

Virtuele Tour

Ook indien je de uitvaart door een andere partij laat verzorgen is het mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare op onze locatie in Venray. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk en onze gastvrouw staat je graag bij.