Direct regelen

Wat allemaal te regelen bij een uitvaart?

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op je af; zowel voor, tijdens en na de uitvaart. Ook al is het geen onderwerp waar we graag over nadenken of praten, toch is verstandig om jezelf tijdig te informeren over het regelen van een uitvaart. Op deze pagina vind je meer informatie om jou op weg te helpen.

Goemans uitvaartzorg
Goemans uitvaartzorg

Een uitvaart direct regelen

Na een overlijden moeten er in korte tijd veel belangrijke keuzes gemaakt worden: waar vindt het afscheid plaats, begraven of cremeren, wie zijn de genodigden en het opmaken van de rouwkaart zijn slechts enkele voorbeelden. Wij staan dag en nacht klaar om jou te ondersteunen bij het regelen van een waardig afscheid.

Je kunt ons bellen, ongeacht of en waar je verzekerd bent. In het geval van een overlijden kun je ons bellen via onderstaand nummer. Indien gewenst komt er direct iemand naar je toe. Onze medewerkers nemen dan de eerste zorg voor de overledene op zich.

Goemans uitvaartzorg

Uitvaartwensen bespreken

Tegenwoordig denken steeds meer mensen goed na over hun uitvaart. Wij zien vaak bij een persoonlijk afscheid wat een opluchting het is voor nabestaanden dat zij handelen vanuit de wens van hun overleden dierbare.

Misschien weet je al hoe wat jouw wensen zijn voor het afscheid of heb je hier nog nooit over nagedacht. We helpen je graag op weg om jouw uitvaart ideeën inzichtelijk te maken. Neem contact met ons op en dan maken we een afspraak om de uitvaartwensen te bespreken.

Goemans uitvaartzorg
Goemans uitvaartzorg
Goemans Gennep uitvaartcentrum

Rondleiding uitvaartlocatie

Goemans Uitvaartzorg beschikt over een aantal sfeervol en modern ingerichte uitvaartcentrums in Boxmeer, Gennep en Venray. Op deze locaties kan je, in alle rust en op persoonlijke wijze, afscheid nemen van jouw dierbare.

Wil je een keer rondkijken op een van onze locaties? Neem dan contact met ons op. We maken een afspraak in het gewenste uitvaartcentrum, waar je een kijkje kan nemen in de rouwkamers, aula of foyer. Daarnaast vertellen we je alles over de mogelijkheden en kijken we samen of deze passen bij jouw uitvaartwensen.