Wilbert Goemans bouwt verder af, maar blijft wel betrokken

11 november 2021

Wilbert Goemans, oprichter en het jarenlange gezicht van Goemans uitvaartzorg deed al eerder een stapje terug. Onlangs heeft Wilbert besloten zijn rol verder af te bouwen en geen uitvaarten meer te regelen en niet meer aanwezig te zijn bij uitvaarten. Wel blijft Wilbert betrokken bij het bedrijf.

Specialist in uitvaarten

Wilbert kan heel trots zijn op alles wat hij heeft bereikt. Na een bescheiden begin in oktober 2005 vanuit zijn huiskamer kwam er steeds meer vraag naar zijn dienstverlening. Door zijn persoonlijke benadering, kwaliteit, inspiratie en gedrevenheid heeft hij zich als uitvaartondernemer kunnen onderscheiden in de uitvaartbranche. Hierdoor werd zijn huiskamer al snel te klein en nam hij zijn intrek in de aula op de begraafplaats in Sambeek. Inmiddels bestaat Goemans uitvaartzorg uit drie vestigingen in Gennep, Venray en Boxmeer en is het uitgegroeid tot een bekende, professionele en regionale uitvaartonderneming met veel persoonlijke aandacht. We staan in onze regio bekend als dé specialist in traditionele en bijzondere uitvaarten. Wij zorgen samen met de nabestaanden voor een mooi en sfeervol afscheid, waarin de persoonlijkheid van uw overleden dierbare wordt herkend.

Inspiratie om door te gaan
Het Afscheidshuis in Boxmeer is het laatste grote project waarbij Wilbert betrokken is geweest. Dit uitvaartcentrum vervangt het eerdere uitvaartcentrum in Sambeek. Wij zullen de weg die Wilbert heeft uitgezet vervolgen waardoor nabestaanden en overledenen de zorg en aandacht blijven ontvangen die ze van ons gewend zijn en van ons mogen verwachten. Dankbaar voor de inspiratie en steun van Wilbert zullen wij er alles aan doen dat Goemans uitvaartzorg ook in de toekomst de vertrouwde uitvaartspecialist blijft!