Open dag Afscheidshuis Goemans uitvaartzorg, Boxmeer

1 september 2023

Op zondag 24 september worden de deuren van Afscheidshuis Goemans voor het publiek geopend. Tussen 11.00 en 15.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in het Afscheidshuis, Elzenstraat 7 in Boxmeer.

“Het is vijf jaar geleden dat het voormalig politiebureau ons Afscheidshuis werd. De plek waar nabestaanden afscheid kunnen nemen op de manier die bij hen past. We zijn trots dat we al veel nabestaanden hebben mogen begeleiden vanuit deze mooie locatie”, aldus Sandra Thoonen-Huberts (manager Goemans uitvaartzorg).

Samen op weg naar een persoonlijk afscheid.

Het Afscheidshuis is niet een plek waar je zomaar binnenloopt. De open dag biedt de mogelijkheid om een keer vrijblijvend te zien en te horen welke mogelijkheden het Afscheidshuis biedt. Goemans is al jaren een begrip in de regio als de specialist in traditionele en bijzondere uitvaarten. Elke uitvaart is uniek en kenmerkt zich altijd door zorg, betrokkenheid en hoge kwaliteit. We staan dichtbij de mensen en dat wordt gewaardeerd.

De uitvaartverzorgers van Goemans heten je welkom en laten je zien wat er allemaal mogelijk is in het Afscheidshuis. Er worden rondleidingen gegeven en er is ruimte om vragen te stellen onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers. Ook zijn er die dag bedrijven aanwezig waar Goemans veel mee samenwerkt en die kunnen laten zien wat er zoal nog meer mogelijk is. Denk dan bijvoorbeeld aan uitvaartkisten, grafmonumenten en gedenktekens, bloemen, nagedachtenisvormen, zang, beeld & geluid en natuurbegraven.

Duurzaamheid wordt in de uitvaartbranche ook steeds belangrijker en hier draagt Goemans ook haar steentje aan bij. Vanuit de principes van Stichting Greenleave, waar Goemans bij is aangesloten,  kunnen zij samen met jou bijdragen aan een duurzame uitvaart. De verschillende mogelijkheden zorgen ervoor dat nabestaanden de uitvaart zo duurzaam kunnen maken als ze zelf wensen. Goemans beschikt bijvoorbeeld over een uitvaartfiets, die gebruikt kan worden om de overleden dierbare per fiets te vervoeren. De uitvaartfiets is tijdens de open dag te zien. Tevens is de zogenaamde paddenstoelen uitvaartkist, de Loop Living Cocoon, te bekijken tijdens de open dag.
“Ook zoeken we de samenwerking op met lokale leveranciers, voor een bijdrage aan een duurzame uitvaart. Zo dragen we samen bij aan een duurzamere wereld”.

De persoonlijke benadering door het team van Goemans staat ook op deze dag centraal.

Je bent van harte welkom op zondag 24 september.

Heb je geen gelegenheid om te komen, maar wil je wel graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor een gratis persoonlijke kennismaking.

Goemans uitvaartzorg – Elzenstraat 7, 5831 LH Boxmeer
0485 523 043 – info@goemansuitvaartzorg.nl