Geslaagde open dag Afscheidshuis Goemans

23 oktober 2023

De zon scheen, de vogels floten en toen… werd het stil. Een spreuk die nog weleens op een rouwkaart te vinden is.

Op zondag 24 september tijdens de open dag van het Afscheidshuis van Goemans uitvaartzorg in Boxmeer scheen de zon, floten de vogels en was het wel een drukte van belang.

“De open dag hier overtrof al onze verwachtingen”, aldus Sandra Thoonen-Huberts, manager van Goemans uitvaartzorg.

Het mooie weer maakte dat mensen op de fiets stapten en kwamen kijken wat de mogelijkheden allemaal zijn bij ons. En dat zijn er heel veel. Van een uitvaart met een uitvaartfiets, tot een dienst in de aula, waarbij ook de volledige catering door Goemans verzorgd kan worden. Belangstellenden waren erg geïnteresseerd en wilden graag een kijkje nemen achter de schermen.

Wij kunnen de uitvaart voor u verzorgen ongeacht bij welke verzekeraar u verzekerd bent. Goemans staat voor open, eerlijk en transparant zijn in de communicatie met nabestaanden en dat waren ook de complimenten die de bezoekers met ons deelden tijdens de open dag.

Veel belangstelling was er voor de informatie over de natuurbegraafplaats, de diversiteit in urnen en grafmonumenten, sieraden gemaakt met een vingerafdruk en de herinneringsberen die gemaakt worden van de kleding van een overleden dierbare.

Kortom: een dag waar we met elkaar met veel voldoening op terug kijken en die zeker voor herhaling vatbaar is.

 

Had je geen gelegenheid om te komen, maar wil je wel graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor een gratis persoonlijke kennismaking.

Goemans uitvaartzorg – Elzenstraat 7, 5831 LH Boxmeer
0485 523 043 – info@goemansuitvaartzorg.nl