Professionele erkenning voor onze uitvaartverzorgers met RU-titel!

12 januari 2022

Een goed verzorgd afscheid is volgens ons alleen mogelijk met een uitvaartverzorger, die met u meedenkt en uw wensen realiseert binnen de mogelijkheden van dat moment. Zodat u er zeker van bent dat u zonder zorgen of onverwachte kosten in alle rust afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare.

Keurmerk Uitvaartzorg

Om deze hoge kwaliteit te behalen én te behouden, voeren wij het Keurmerk Uitvaartzorg. Met regelmatige toetsing of we nog aan de hoge eisen voldoen van heldere afspraken, transparante kostenbegroting, goede organisatie en klachtenafhandeling, klanttevredenheidsonderzoeken en bekwaam personeel.

Register Uitvaartverzorger (RU)

Onze uitvaartverzorgers zijn verantwoordelijk voor het mooist mogelijke afscheid van uw overleden dierbare. Logisch dus dat wij werken met hoge eisen, zoals het beschikken over empathie en betrokkenheid en daarnaast kunnen voldoen aan de voorwaarden van Register Uitvaartverzorger (RU). Hierin worden alleen uitvaartverzorgers opgenomen die werken voor een uitvaartonderneming met het Keurmerk Uitvaartzorg, het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg hebben behaald én kunnen aantonen dat zij voldoende ervaring opdoen en nascholing volgen.

Trots

Wij zijn er trots op dat onze uitvaartverzorgers Lon Driessen en Omar Baljet onlangs zijn opgenomen in dit Register, waardoor al onze uitvaartverzorgers RU geregistreerd zijn.

“De titel ‘RU’ is iets om trots op te zijn omdat het een kwaliteitskeurmerk is. Persoonlijk sta ik graag voor kwaliteit en de titel onderstreept dat mijn inziens nog eens. Het was even bikkelen met de opleiding en het examen, maar dan heb je ook wat! Ik ben ook blij dat ik met het behalen van de RU-titel kan bijdragen aan de zichtbaarheid van onze professionaliteit en betrokkenheid,” aldus Lon.

Omar voegt toe: “Wij zijn een wat jonger team in de uitvaartzorg en om die reden zijn wij vernieuwend, ruimdenkend en innovatief in de branche. Wij proberen voor iedereen een persoonlijke uitvaart te verzorgen. De RU titel is een bevestiging van onze kwaliteit. Terugkijkend op het hele opleidingstraject heb ik nieuwe inzichten opgedaan. Zoals de theorie het voorschrijft, maar ook hoe het in de praktijk moet en soms ook hoe het misschien anders zou kunnen.”

Persoonlijk en professioneel

Juist die flexibiliteit en creativiteit én onze wens dat u zonder zorgen afscheid kunt nemen, zorgen ervoor dat we samen met u het afscheid verzorgen dat u wenst. Mooi, persoonlijk en professioneel.